Látogatottság növelés 1
Hatékony linképítés 2
Linkcsere program 3

Számítástechnika

Digitális képkerettől a Necafe Dolce Gusto kávéfőzőig minden - XLO

A műszaki cikkek, az egyszerű háztartási eszközök vagy akárcsak a digitális képkeret is egyik pillanatról a másikra elromolhat. A rohanó világban mindenki minél gyorsabban szeretné elintézni a teendőit, s az internetes rendelés a tönkrement mosógép lecserélését is felpörgeti. A www.xlo.hu oldalon a különféle gyártók legújabb termékeit nézheti át, s ha szükséges, akár előrendelést is leadhat a választott műszaki cikkre.

Bővebben...

Webfejlesztés

A mai internetes világban igazán fontos dolog a programozás, és az ezzel kapcsolatos munkák. A php weboldal készítés olyan dolog, amit profi programozóra kell bízni. A profi programozó készséggel végzi el az ezzel kapcsolatos munkát, munkákat. Ajánlom figyelmébe Horváth Zoltánt, ha pont ilyen jellegű munkához keres szakembert. Zoltán webfejlesztő, és szakterülete a PHP, JavaScript, hibajavítás, honlapkészítés. Ha ilyen munka kell, akkor Zoltán áll rendelkezésére.

Bővebben...

Mire jó a virtuális szerver?

A vállalatok élete ma már elképzelhetetlen a megfelelő számítógépes infrastruktúra nélkül. A hálózat és az eszközök beszerzésére, mint komoly beruházásra tekintenek, a működési költségekről nem is beszélve.

Bővebben...

Utángyártott patronok

Elfogyott a tintapatron nyomtatójából? Elege van, a drága eredeti kazettákból? Spóroljon a segítségünkkel! Akár több ezer Forintot megtakaríthat azzal, hogy utángyártott patront vagy kazettát vesz. A kompatibilitás miatt nem kell aggódnia, hiszen ezek bejáratott, megbízható termékek.

Bővebben...

Kötelező online pénztárgépek

Noha nagyrészt lezajlott a hagyományos pénztárgépekről online kasszára való áttérés, a híreket még mindig tematizálja az azt előíró rendelet. Az átállás nehézségei, a költséges beruházások miatt sokan vitatták ennek jogosságát. Ugyebár a döntéshozó célja az volt, hogy a pénztárgép-forgalom ellenőrzésével kiszűrjék a csalásokat, visszaéléseket. Ezek révén jelentős adóbevétel-többlet folyhat be, amelyből idővel vállalkozásbarát intézkedések végrehajtása válik lehetővé.

Bővebben...

Hol vegyek számítógépet?

Az élet gyakran állít minket váratlan helyzet elé. Bármikor történhet olyan baleset vagy sérülés, ami miatt kénytelenek vagyunk új számítógépet, laptopot vagy egyéb nagy értékű számítástechnikai eszközt beszerezni a régi, sérült helyett. Az AQUA ELECTROMAX segítséget nyújt az ilyen szituációkban is. Hazánk egyik legjobb és legnépszerűbb számítástechnikai üzletében áruhitel révén akár részletekben is fizethet.

Bővebben...

Ip kamera

Ön is tervezgeti, hogy ideje lenne egy korszerű kamerarendszert felszerelni otthonába, esetleg üzletébe? Ha eddig az ár volt a visszatartó erő, akkor itt az ideje a tettek mezejére lépni. Nálunk rendkívül alacsony áron választhat a legújabb ip kamerák közül.

Bővebben...

Konica Minolta fénymásoló márka

Ön is szereti a minőséget és többet is fizet azért, hogy ezt meg is kapja? Ha ezzel Ön is így van és pont fénymásolót szeretne venni, akkor nem kérdés, hogy ezt a márkát válassza!

Bővebben...