Látogatottság növelés 1
Hatékony linképítés 2
Linkcsere program 3

Internet - Web

Tárhely szolgáltatás és domain név regisztráció

Kéz a kézben jár a domain név regisztráció és a tárhely szolgáltatás, azaz a hosting megrendelése. Gondoljunk bele, mi is kell egy honlap életre hívásához? Domain név és tárhely. Mielőtt belevágunk, érdemes alaposan átgondolnunk, milyen domain név regisztrációját ejtjük meg, hiszen a jól kiválasztott, frappáns, könnyen megjegyezhető domain név már félsiker az üzleti világban. Ha ez megvan, ugyancsak lényeges mérlegelni, mekkora tárhely bérletre lesz szükség.

Bővebben...

Névnapok

Voltál már te is olyan helyzetben, hogy egy barátod, rokonod vagy ismerősöd nem fogadta éppen kellemesen azt, hogy elfelejtetted felköszönteni a névnapján? Biztosan igen, de ezen nem csodálkozunk, hiszen nehéz ennyi dátumot fejben tartani. A megoldás a mi honlapunk, ugyanis ott a mai névnapot bármikor megtekintheted. Ezen felül pedig beépítettünk egy keresőt is, ahova elég csak bírnod az adott nevet és ki is dobja, hogy mikor lesz esedékes az adott névnap.

Bővebben...

Társkereső oldal ingyen

Érdekel az online társkeresés? Szeretnéd végre megtalálni a tökéletes társat? A mai naptól kezdve az igazi társ megtalálása jóval egyszerűbb, mint eddig valaha is volt. A Lelki Társ társkereső oldal ugyanis lehetőséget ad erre. Találd meg azt az embert, akivel teljes mértékben összeilletek, aki mellett nem unalmas az élet, és megvan a párkapcsolati harmónia. Társkeresőnk előnye abban rejlik, hogy nem korlátoznak semmiben, amellett, hogy teljesen ingyenes, te döntöd el, hogy hány képet teszel fel magadról, vagy hogy hány emberrel levelezel ugyanabban az időben.

Bővebben...

Domain és tárhely

Ha nemcsak nagy internetes tárhelyet szeretne, de több domaint is, akkor vegye igénybe a mi szolgáltatásainkat. Nem kell a magas költségek miatt aggódni, hisz csomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy olcsó legyen önnek. Több önálló e-mail postafiókra is szeret tehet. Ezenfelül különböző adatbázisok is a rendelkezésére állnak, illetve a cPanel segít a könnyű és hatékony kezelésben. Szolgáltatásaink elengedhetetlen webáruház, hírportál vagy bármilyen más honlap esetén is.

Bővebben...

Legjobb filmek online

Sajnos egyre gyengébb minőségű filmeket látni manapság a tv-ben. Inkább az olcsóbb sorozatokat adják a csatornák, míg filmek csat hétvégén futnak (itt most a két legnagyobb kereskedelmi csatornára gondolunk). Csüggedni azonban nincs okunk, hiszen online is megtekinthetők a legjobb filmek.

Bővebben...

Szélessávú vállalati internet az ACE Telecomtól

Noha a kornak megfelelően folyamatosan fejlődik országszerte az internet szolgáltatás, Budapest és vonzáskörzete még mindig előnyben van. A szélessávú vállalati internet előfizetések egyik fajtáját, a MetroLinket is Budapesten és a környező településeken, illetve a bázisállomások harminc kilométeres körzetében lehet igénybe venni. Olyan minőségi és technikai jellemzőkkel rendelkezik, amely a célcsoport, a nagy átviteli igényű vállalatok számára kimondottan kedvező, ráadásul a szolgáltatás vállalt paraméterei minden körülmény között érvényesek.

Bővebben...

Miért előnyös a szerver bérlés

Az informatika és internet uralta világban nem véletlenül mondják, aki nincs jelen a világhálón, az nem is létezik. Igaz ez a cégekre is, akiknek nem csak az internetes jelenlét, de a vállalati adminisztráció sem elképzelhető profi informatikai háttér nélkül. A nagy mennyiségű adat tárolása a legtöbbször meghaladja a hagyományos asztali számítógépek képességeit, épp ezért fordulnak a cégek egyre többször a virtuális szerver bérlés felé. Általában ez már a domain név regisztrációja után bekövetkezik, gyakran kedvező csomagban biztosítják ezt a szolgáltatók.

Bővebben...

Cikk gyűjtemény

Ha Ön is plusz megjelenésre vágyik a linkkatalógusok mellett, akkor fedezze fel az oldalunkat, nem fog benne csalódni!

Bővebben...

hjb.hu

Ha szeretne mindig képben lenni a világ aktuális történéseivel, akkor válassza hírportálunkat.


http://hjb.hu/category/kulfold/

Bővebben...

www.asztalos.info

Szeretne egy remek olvasnivalókat kínáló asztalos szakmai oldalt böngészni? Ha igen, ne halogassa, nézze meg most!

Bővebben...