Látogatottság növelés 1
Hatékony linképítés 2
Linkcsere program 3

Állat-Növény

Anyák napi virágküldés országosan is

Május első vasárnapján mindenki meglepi édesanyját, nagymamáját, szokás szerint így teszek én is minden évben, persze személyesen. A tavalyi évet kivéve, mivel a fővárosban kellett utaznom családomat hátrahagyván. Mivel nem szerettem volna csalódást okozni édesanyámnak és nagymamámnak, úgy döntöttem, igénybe veszem az online anyák napi virágküldést.

Bővebben...

Virágküldés Budapesten, különleges alkalmakra…

Mindenkinek az életében vannak olyan nevezetes, jeles alkalmak, amikor száz szónál is többet mond egy csodálatos vörös rózsacsokor, vagy éppen egy ragyogó orchidea, amely köztudottan a mai nők nagy kedvence. Időnk azonban egyre kevesebb, s nincs is mindig mindenhol lehetőség, hogy virágárust találjunk, vagy szép virágcsokor köttetésére várjunk ki hosszú sorokat.

Bővebben...

Virágküldés online, Virágküldés Budapest egész területén!

Közeleg a Valentin nap, itt az ideje a virágküldésnek, s ezt követi nem sokkal a Nemzetközi Nőnap is. Önnek pedig fogalma sincs, hová kapjon, annyi a dolga a munkahelyén, vagy éppen pont hogy lebetegedett?

Bővebben...

Virágküldés Budapesten megfizethető áron

1956. október 23.-án ünnepeljük a sztálinista diktatúra elleni forradalmat. Sajnos sok ember meghalt ekkor, viszont szerencsére vannak túlélők is, akik ugyan megsebesültek, de még is köztünk vannak, ők a túlélői ennek a szörnyűséges időszaknak. De hogyan kapcsolódik ez a virágküldéshez?

Bővebben...

A kertépítésben elterjedt megoldások

Számos olyan megoldás van a mai kertépítésre jellemzően, amelyek szinte kihagyhatatlanok, illetve nélkülözhetetlenek akkor, ha hosszútávon szeretnék élvezni a kert szépségét, harmóniáját és egészségét. Ezek a kertépítési megoldások nem csak ezeket a szerepeket tudják tökéletesen betölteni, hanem kényelmi szempontoknak is megfelelnek. Az egyik ilyen megoldás a gyepszőnyeg használata!

Bővebben...

A három minőség a kertépítésben

Úgy találom közel húsz éves tapasztalatból, hogy a kertépítés sikeréhez három fontos dologra van szükség, ha tetszik három olyan összetevőre, amelyek megléte nélkül a kertépítés nem ér el olyan sikereket, eredményeket, mint ami benne van. Ez a három alapvető dolog a minőségi kertépítő + a minőségi kertépítési anyagok felhasználása + a megrendelő minőségi elképzelései.

 

Bővebben...

Akiknek ajánlom az automata öntözőrendszert

Az automata öntözőrendszer beépítését és használatát a kertbe azoknak ajánlom, akik szeretik a hatékony és praktikus megoldásokat. Olyan embereknek, akik a kertjük és környezetük szépségére törekszenek, ugyanakkor nincs idejük arra, hogy mindennap biztosítsák ennek az igénynek a legalapvetőbb feltételét, ami az öntözés. Szívből ajánlom azoknak is, akiknek nagy kertjük van, vagy a kertjük igen összetett és különböző vízigényű növényekből áll, mivel ezek egyöntetű öntözése nem ideális a kert számára. Egy nagykert öntözése pedig rengeteg erőt és időt igényel. Ezen felül pedig a rengeteg felesleges vízkiöntözés mellett kezelhető csak. Akiknek ilyen jellegű problémái vannak, azoknak bátran ajánlom az automata öntözőrendszer telepítését, mert ez egycsapásra fogja felszámolni mindezeket a problémákat.

Bővebben...

Az automata öntözőrendszer ára

Adatok hiányában valóban nem lehet árat mondani az automata öntözőrendszer kiépítésének költségeire. Olyan sok különböző tényező játszik ebben szerepet, hogy a tól-ig ár sem mondana túl sokat. Éppen ezért van az ingyenes helyszíni felmérés, vagy az adatok egyszerű megadásával az online árajánlatkérés.  Korábban ez nem volt elérhető, de ma már néhány adat megadásával, a kertterv vagy egy egyszerű skicc feltöltésével pontos árkalkulációt tudunk küldeni az automata öntözőrendszer kertre szabott kiépítéséről.

Bővebben...

A K-Rain és az Orbit öntözőrendszer

A K-Rain öntözőrendszer fogalom az amerikai professzionális öntözéstehnikai iparágban. A leginnovatívabb öntözőrendszer gyártóknak tartják őket mivel több, mint 90 szabadalom van jegyezve a nevük alatt. Folyamatos fejlesztéseik liszenszei rendre megjelennek a többi nagy amerikai öntözőrendszer gyártó cég palettáján.

Bővebben...

Kertépítés és kerttervezés szeptemberi akcióban!

Még nem tudja, hogyan lehetne az Ön kertje a legszebb? Szeretne egy profi kertépítőtől tanulni és kérdezni? Látogasson el honlapunkra, ahol rengeteg hasznos információt találhat a kertépítésről, kerttervezésről és öntözőrendszerek helyes használatáról.

Bővebben...