Látogatottság növelés 1
Hatékony linképítés 2
Linkcsere program 3

Építőipar - Épületgépészet

Budapesti kazáncsere teljeskörű ügyintézéssel!

Munkatársaink több mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek a gáztervezéstől a kazáncseréig. Vállaljuk társasházak, lakóingatlanok fűtéskorszerűsítését modern gázkazánokkal.

Bővebben...

Megbízható fogászat profi fogorvosokkal

Azt gondolja, bizonyos fogászati problémáit már lehetetlen megoldani? Ne tegye, az Uniklinik Zuglói Fogászaton szinte nincs leküzdhetetlen gond. A húsz éve működő fogászat honlapján, a www.uniklinik.hu oldalon számos érdekes esettanulmányt böngészhet át, és megnézheti az előtte-utána eseteket és fotókat, amelyekből kiderül, hogyan lehet egy vagy akár több fogászati problémából újra szép mosoly. Az érkező páciens a konzultáció során tárja a fogorvos elé a problémát. A doktor szükség esetén egy vagy több röntgenfelvétel segítségével állítja fel a pontos diagnózist. Legyen szükség akár esztétikai, akár konzerváló fogászati megoldásra, az Unikliniknél jó helyen járt.

Bővebben...

Raklapvásárlás profiktól

Raklapra van szüksége, de nem tudja, hol vásárolja meg? Még nem cseng ismerősen az EUR raklap (vagy eu raklap, euro raklap, MÁV raklap), netán az egyutas raklap kifejezés? Akkor keresse fel a raklap gyártás és raklap adás-vétel elismert cégeinek egyikét, a P&P Budafok Kft-t. A vállalat főbb tevékenységi körei közé tartozik a fahulladék begyűjtése, az újrahasznosítása, a raklap készítés, a raklap javítás, a raklap kereskedelem és a faapríték előállítása – azaz gyakorlatilag minden, ami a raklapokhoz kapcsolódik.

Bővebben...

Ilyen a zöld raklap

Milyen szempontok vezetik az érdeklődőket, amikor raklapot vásárolnak? Ahogyan a legtöbb dologban, itt is fontos a minőség, és természetesen az, hogy minél kevesebbet kelljen költeni. A raklapok egyszerre is megfelelhetnek ezeknek az elvárásoknak, mindenesetre sorba vesszük, melyik raklaptípusnak milyen előnyei vannak. Kezdjük a legnépszerűbbel, az EUR raklappal, amely Európa-szerte elterjedt. A raklapok tömörfából készülnek, jellemzően világos vagy szürke színűek, és akár 1200-1300 kg árut is fel lehet halmozni rájuk. A magas minőségnek megfelelően az ára is borsosabb, mint a többi raklaptípusnak, de cserébe éltetheti a vevőt a tudat, hogy az EUR raklapot gyakorlatilag mindenütt zökkenőmentesen, nagy biztonsággal használhatják.

Bővebben...

Zöld raklapok - az újrahasznosított raklapok

Bele sem gondolna, mennyi apró (és persze nagyobb) lépéssel védheti a Földet és a környezetet. Ha például a vadonatúj EUR raklap és egyutas raklap helyett használt vagy újrahasznosított raklapot vásárol, máris sokat tett a környezetvédelemért. De miért is? Az újonnan készült raklapokhoz a raklap gyártás során fát használnak fel, és minél több új raklap készül, annál több fát kell kivágni. Párhuzamosan ezzel a tulajdonosok sokszor dobják a szemétbe a használt raklapokat, noha némi munkával még bőven használhatók lennének.

Bővebben...

Szobafestés Budapest

Szobafestésre volt szüksége egy házaspárnak Budapesten. Felkerestek telefonon, és elmondták, hogy újonnan vásároltak egy 54m2 lakást és szeretnék, ha beköltözés előtt a saját elképzelésükre festenénk ki a lakást. Mondtam, hogy semmi akadálya, de mindenképpen szükséges szobafestés előtt egy helyszíni felmérés, hogy egy pontos  árajánlatot tudjak készíteni.

Bővebben...

Homlokzati állványok bérlés

Gurulós állványra lenne szükséged sürgősen? Mi remek áron tudjuk biztosítani. Egy építkezés során lényegében nélkülözhetetlenek az állványok, mert ezek már évek óta hozzátartoznak az építészek mindennapjaihoz. Vállalatunk már évek óta foglalkozik állványok szakszerű beépítésével, valamint a bérbeadásukkal is. Jó tudni az állványrendszerünkkel kapcsolatban, hogy ÉMI és TÜV engedéllyel rendelkezik, valamint ezek által is megfelel a legszigorúbb EU követelményeknek.

Bővebben...

Mire jó egy vízszivárgás kereső szakember?

Bizony sokszor tapasztalható, hogy nedves foltok jelennek meg a lakásban a legváratlanabb pillanatokban. Ez a házak egyik legalattomosabb betegsége. Ugyanis nincs erős hibajelzés (pl. erős sziszegő hang),  nem ömlik a víz, nincs csőtörés, de ázik a fal ...

Bővebben...

Fűtéskorszerűsítés kedvező áron

Kedvező áron szeretné lecserélni, modernizálni régi elavult fűtési rendszerét? Válassza a Mechanical Art fűtéskorszerűsítés szolgáltatását, melynek segítségével hosszútávon nem kevés pénzt takaríthat meg!

Bővebben...

Variációk raklapokra

Ma már nem szokatlan, hogy egyedi tervezésű asztalokat, ágyakat, székeket, olykor komplett bárpultokat gyártanak raklapból. Ettől függetlenül, a fából készült eszközök felhasználása elsősorban még mindig a raktározási életben a legelterjedtebb. Ennek több oka is van. A raktárközpontokban egyszerre akár több cég tart egymástól nagyon különböző árut. Méretben, minőségben, törékenységben, súlyban eltérnek egymástól, a szállításkor azonban mégis közös igény, hogy biztonságosan tudják a teherautóhoz vagy akár csak a raktár másik pontjához vinni. A raklap pedig erre nyújt megoldást.

Bővebben...