Látogatottság növelés 1
Hatékony linképítés 2
Linkcsere program 3

Szobafestés Budapest

Szobafestésre volt szüksége egy házaspárnak Budapesten. Felkerestek telefonon, és elmondták, hogy újonnan vásároltak egy 54m2 lakást és szeretnék, ha beköltözés előtt a saját elképzelésükre festenénk ki a lakást. Mondtam, hogy semmi akadálya, de mindenképpen szükséges szobafestés előtt egy helyszíni felmérés, hogy egy pontos  árajánlatot tudjak készíteni.

szobafestés Budapest

A megbeszélt időpontban találkoztunk az újonnan vásárolt lakásban. Átvizsgáltam a falakat, hogy van-e repedés, vagy fellazult vakolat, de szerencsére nem volt.

 

Szobafestés kivitelezéséhez elég lesz takarófólia, ragasztószalag, mélyalapozó és természetesen a festék. Mindenképpen színes festést szerettek volna, így vittem magammal színkártyát, amiről ki tudták választani a nekik tetsző színeket. Megállapodtunk az árban, a kezdés időpontjában.

 

Elérkezett a szobafestés napja. Korán reggel találkoztunk kollégáimmal és első utunk a festék boltba vezetett. Szobafestéshez szükséges szerszámokat összeszedtük, mint például festő henger, festő ecset. Kiválasztott színeket kikevertettük és vettünk takarófóliát, ragasztószalagot.

 

A lakásba sikerült időben érkezni a reggeli budapesti dugó ellenére. Még egyszer átbeszéltük a megrendelővel a szobafestés menetét, és hogy melyik fal milyen színű lesz.

Szobafestés munka kezdete az alapos takarás és a kapcsolók, lámpák leszerelése, mivel nem szeretnénk, ha festés után minden festék pöttyös lenne. Minden kész, kezdődhet a festés

 

Takarás után a mennyezet festésével kezdünk, ami általában fehér színű így növeljük a térhatást. Aztán jöhet a mellékhelység, konyha festése, ami általában szintén fehér.

 

Két rétegben kifestettük a fehér színt, jöhet a szobafestés.

 

Először a színelválasztásánál kicsapó zsinórral húzunk egy egyenes vonalat, majd a vonal mentén a színes festéket felfestjük. Ezután jöhet a szoba teljes színes festése.

 

Két rétegben megtörtént a festés, jól takart, így nincs szükség további rétegekre.

 

 

Takarófóliákat, ragasztószalagokat festés után bezsákoltuk és a kapcsolókat, lámpákat visszaszereltük.

 

Már hívtam is a megrendelőt, hogy elvégeztük a szobafestési munkálatokat. Nagyon örült, hogy ilyen gyorsan végeztük a festéssel mondta, hogy már hívja is a költöztetőket.

 

Helyszínre sietett a feleségével és szemügyre vették a munkákat. Nagyon tetszett nekik az összes szín és csodálkoztak, hogy nem maradt utánunk semmilyen kosz.

 

Elszámoltunk a szobafestés munkadíjával és anyagköltségével, megköszönték a munkánkat, majd eljöttünk, mert már minket is várt az otthon melege….