Látogatottság növelés 1
Hatékony linképítés 2
Linkcsere program 3

Szolgáltatás

London Reptéri transzfer - Taxival London reptereire

London reptéri transzfer és Magyar taxi és szolgáltatás. Több mint 7 éve reptéri transzferekkel foglalkozunk Londonban. Ha megbízható reptéri transzfert keres Londonban elérhető áron, akkor foglalja le fuvarját velünk.

Bővebben...

Chippendale Show

Chippendale Show

Chippendale show leánybúcsúra, meglepetés partira vagy bármilyen rendezvényre. Több mint 15 éves tapasztalattal vállaljunk chippendale show műsorokat.

Bővebben...

Az építési törmelék a sitt elszállítása 3-10 m3-es konténerekkel

Az építési törmelék és sitt elszállítása 3-10 m3-es konténerekkel hatékony megoldás!

Bővebben...

Miért jó a diákmunka?

Miért kuporgatnál, ha szórhatod is a pénzt? Akár egy-egy jó buliról van szó, akár a hiányzó szakkönyvekről, a diákmunka lehet a megoldás a pénzhiányra. Manapság vétek nem kipróbálni a diákmunkát, hiszen a diákmunka szövetkezetek olyan változatos melólehetőségekkel állnak elő, hogy a diákok gyakran a diákmunka során találják meg a későbbi ideális állást. A Fürge Diák például országszerte 18 irodát működtet, és az ország bármely területén is keresel diákmelót, garantált, hogy a Fürge Diákban változatos lehetőségeket találsz. Az iskolaszövetkezetben lehetővé teszik, hogy az egyéni időbeosztásodhoz illeszkedve vállalj diák munkát, és nem kérdés, a fáradozásaidért járó pénz mindig időben és pontosan kapod meg. A Fürge Diákban dolgozók nemcsak egyszerűen a munkájukat végzik, hanem valóban szem előtt tartják a hozzájuk forduló tanulók érdekeit. Ha pedig megfelelően teszed a dolgod, még az Aranykártya-programnak is a részese lehetsz.

 

Bővebben...

Modellügynökség

Minden gyermek csodaszép és mindenkiben lehetőség van arra, hogy már gyermekként sikereket érjen el, mint babamodell vagy gyermekmodell. A babaszépségverseny is előre segíti a kisgyermeket, a rendezvények során tapasztalatot és rutint kapnak a modellkedéshez, sőt mi több, ha egy cég kiválasztja őket fotózáshoz vagy egy reklámhoz, akkor már fiatalon pénzt kereshet hobbijával. Hiszen amíg a gyermek játszva keres pénzt, addig szeretni is fogja azt, amit csinál.

Bővebben...

Tűzzsonglőrök

Egy fesztiválon feltétlenül megéri tűzzsonglőrjeinket szerepeltetni! Zsonglőrködés hosszú időn, órákon keresztül? Kipróbálni a legismertebb, legtutibb cirkuszi zsonglőrkellékeket? A Zsonglőr Birodalom műsorban a fesztiválozók zsonglőrré válhatnak! Mi mindenről gondoskodunk, minden kipróbálható, az animátorok pedig segítenek a kellékek használatában! Órákon át tartó ügyeskedés valamint szórakozás a fesztiválon zsonglőreszközökkel. A tűztánc és még sok más is ott van szolgáltatásaink közt.

Bővebben...

Állás Budapesten

Állást keres Budapesten, de sehogy sem találja meg a megfelelőt? Tucatnyi önéletrajzot küldött ki, és legalább ennyi helyre adta be személyesen a pályázatát, de sosem kapott igenlő választ? Noha állás hirdetés lassan annyi van, mint égen a csillag, mégsem egyszerű az állás keresés, ezért érdemes a területen nagy tapasztalattal bíró állásközvetítő segítségét igénybe venni. Az állásközvetítő voltaképpen piaci rést tölt be, hiszen segít összekötni az állást keresőket azokkal, akik állást kínálnak. Márpedig bármennyire is sok állás hirdetést találunk, és bármennyire is sokan keresnek állást, az állásközvetítők nélkül gyakran nem találkoznak az igények.

Bővebben...

Ideje végre megtalálnia álmai munkáját!

Elege volt abból, hogy feleslegesen jelentkezik álláshirdetésekre, az állást kínálók nem reagálnak a leveleire? Túl hosszú ideje tart már az álláskeresése Budapesten vagy az ország bármely pontján? Hagyja a szélmalomharcot, bízza magát profikra, akik nagy szakértelemmel segítenek az álláslehetőségek felkutatásában és abban, hogy végre dolgozhasson. A Humánia HRS állásközvetítő tizenöt év tapasztalataival segít az állás keresőknek megtalálni az ideális munkát.

Bővebben...

Fürge Diák Diákszövetkezet Budapest

A tudatos diákok nagy részét már a középiskolai tanulmányok ideje alatt foglalkoztatja a jövő, de legkésőbb a főiskola vagy az egyetem alatt végképp aktuálissá válik ez a kérdés. A munkaerőpiac – hiába küzd számos ágazat jelentős munkaerőhiánnyal – azt üzeni a fiataloknak, hogy nem lehet elég korán elkezdeni dolgozni, kapcsolatokat teremteni. Csakhogy a tanulással párhuzamosan nehéz állandó munkát vállalni, ezért is végeznek a legtöbben diákmunkát.

Bővebben...

Költöztetés előtt selejtezzünk!

Nem csak időt, pénzt is megtakaríthatunk, ha költöztetés előtt selejtezzük a már nem használt dolgainkat. Minden háztartásban, akár már egy-két év alatt is felhalmozódhatnak olyan tárgyak, ruhák, eszközözök, melyeket nem használunk, csak sajnálunk kidobni, mondván: jó lesz még valamire. Ha költöztetés előtt állunk, nagyon gondoljuk át, hogy mi az, amire szükségünk lehet ezekből. Ne csomagoljunk és mozgassunk meg feleslegesen olyan holmikat, amiket csak a szekrény aljában tárolunk.

Bővebben...