Látogatottság növelés 1
Hatékony linképítés 2
Linkcsere program 3

Szolgáltatás

Duguláselhárítás garanciával az első kerületben

Akár házról, vagy lakásról van szó, talán a lehető legkellemetlenebb, ami ezen belül történhet, a dugulás, és  az ezzel járó erőfeszítések a duguláselhárításra.

Bővebben...

Precíz bérszámfejtés

Önnek is szüksége van precíz bérszámfejtés szolgáltatásra? Ne habozzon, olvassa tovább a bejegyzést és jusson el hozzánk a hivatkozáson keresztül!

Bővebben...

Tiszta és megbízható XIII. kerületi duguláselhárítás

A tiszta és megbízható XIII. kerületi duguláselhárítás kifejezetten kedvező feltételek mellett bármikor igénybe vehető szolgáltatás csapatunk által. Sajnos a fránya dugulás az a bosszantó kellemetlenség, mely előbb vagy utóbb szinte egyszer minden otthonában felüti a fejét, méghozzá általában mindig a legrosszabbkor.

Bővebben...

Városligeti Műjégpálya alternatíva

Szeretnél korcsolyázni a Városligeti műjégpályán, de az tocsog a vízben? A 2013/2014-es jégpálya szezonban sajnos rengeteg műszaki hibával küzd a nagy budapesti műjégpálya.

A hűtőberendezés hibája miatt nem tudnak a korcsolyázni vágyók jégre lépni, mivel a jégfelületet több centis vízréteg borítja. Azonban szerencsére van a Városligeti Műjégpálya helyett alternatíva, a Budai Jégpálya.

Bővebben...

Magyarország raktárpiaci előnyei

Az olykor kiszámíthatatlan gazdasági és piaci környezetben nagyon átgondoltam érdemes csak saját raktár építésébe vágni. Hosszú engedélyeztetési folyamat után vághatnak bele, és akkor még nem kalkuláltunk a jelentős forrásigénnyel. A cégeknek és vállalatoknak érdemesebb saját építése helyett raktárt bérelni, hogy kielégítsék logisztikai igényeiket. A hazai raktárpiacon nemzetközi viszonylatban alacsony költségeket számítanak fel.

Bővebben...

Öntözőrendszer árak

Úgy gondolom, hogy ezen a területen nagy tapasztalatot szereztem az elmúlt tizenöt év folyamán, mivel nem csak öntözőrendszer telepítéssel foglalkoztam ez idő alatt, hanem megnyitottam kezdetben az első, majd későbbiekben a második öntözőrendszer szaküzletemet is. Így erősen rálátok a kereskedelmi oldalra is és az értékesítő oldalra is.

Bővebben...

Casco biztosítás a Genertelnél

A casco biztosítás megkötése által az autós majdnem minden, a saját járművében keletkezett kár megtérítése alól mentesül. A casco önkéntesen köthető meg, még akkor sem kötelező, amikor hitelre vásárolnak autót vagy lízingelnek, erre igazából nincs jogszabály. Igénytől függően köthető teljes körű casco, amely minden kárt fedez, illetve akár csak töréscasco, csak lopáscasco stb.. Ilyenkor persze alacsonyabb a díj, de például töréscasco-biztosítással nem is számolhatunk el lopáskárt.

Bővebben...

Cégen belüli fejlesztések

A valódi munkahelyi közösség megteremtésének egyik legszórakoztatóbb és leghatékonyabb módja a csapatépítő programokon való részvétel. A megvalósításban nyújt segítséget a 15 éves tapasztalattal rendelkező Survive-All csapata, amely a munkájukat szerető, a sport és a természet értékei iránt elhivatott emberekből áll. Csapatépítő, outdoor programok széles választékát találja, amennyiben ellátogat a www.survive-all.hu weboldalra.

Bővebben...

Hozd ki magadból a benned élő Rambo-t!

Ha aktív és szórakoztató kikapcsolódást keresel, amelyben harcolni, küzdeni, izgalmas csatában nyerni lehet, próbáld ki a lasertaget. A más néven lézerjáték vagy lasergame ugyanazt jelenti: fájdalommentes harc. A paintballal ellentétben, ahol festékgolyókat lőnek ki, itt szemre, testre egyaránt veszélytelen infrasugarakkal kell eltalálni az ellenfelet. A fiatalabbak és felnőttek számára kortól függetlenül egyaránt veszélytelen és egyszerre izgalmas.

Bővebben...

Csapatépítő kényeztetés

Manapság egyre nagyobb teret nyernek a csapatépítő tréningek, programok, hiszen a cégek felismerik bennük a lehetőséget és a potenciált!

Bővebben...