Látogatottság növelés 1
Hatékony linképítés 2
Linkcsere program 3

Költöztetés előtt selejtezzünk!

Nem csak időt, pénzt is megtakaríthatunk, ha költöztetés előtt selejtezzük a már nem használt dolgainkat. Minden háztartásban, akár már egy-két év alatt is felhalmozódhatnak olyan tárgyak, ruhák, eszközözök, melyeket nem használunk, csak sajnálunk kidobni, mondván: jó lesz még valamire. Ha költöztetés előtt állunk, nagyon gondoljuk át, hogy mi az, amire szükségünk lehet ezekből. Ne csomagoljunk és mozgassunk meg feleslegesen olyan holmikat, amiket csak a szekrény aljában tárolunk.

 

Legjobb, ha már a költöztetés tervezésekor elkezdjük átnézni dolgainkat. Osszuk be az időnket, ha csak heti egy-két órát rászánunk a lomtalanításra, nagyon sokat haladhatunk addigra, mire nekiállunk a dobozolásnak. A csomagolás költségéből és a költöztetés díjából egyaránt lefaraghatunk egy kicsit, ha előre gondolkodunk. Ha irodát vagy üzletet érint a költöztetés, még inkább figyeljünk arra, hogy felesleges lomokat ne utaztassunk, minél több a csomag, annál nagyobb a spórolás is, ha előrelátóak vagyunk.

 

Mindenképpen megbízható, kipróbált céget válasszunk ingóságaink költöztetéséhez, nézzünk utána a referenciáknak. Ha nincs időnk a lomtalanításra, válasszunk teljes körű szolgáltatást: a szakemberek elvégzik helyettünk.