Látogatottság növelés 1
Hatékony linképítés 2
Linkcsere program 3

Gazdaság - Üzlet

Ismeri a Hitelválasztót?

Csak ömlenek és ömlenek ránk a különböző személyi hitel-ajánlatok, és minden bank arról akar meggyőzni minket, hogy a személyi kölcsönénél égen-földön nem találni jobbat. Nagyon észnél kell lennünk, hogy képesek legyünk kiválasztani azt, amely valóban a legjobb nekünk, hiszen a személyi kölcsönöknek sok olyan jellemzője, apró kísérője van, amelyet csak a legtájékozottabbak tudnak. Ráadásul tényleg sok ajánlat közül lehet választani, és bár összességében a bőség zavara a személyi hitelt igénylőnek kedvez, azért amikor rengeteg ajánlatot kell átgondolni, néha csak vakarjuk a fejünket. Van azonban egy honlap, amely érdek nélkül segít az ügyfeleknek eldönteni, hogy melyik személyi hitelt válassza: a www.hitelvalaszto.hu. A portál független banki összehasonlító oldal, azaz arra szolgál, hogy megmutassa az ajánlatokat, és a jellemzők szerint sorrendbe rakva látszódjon, melyik közülük a legjobb.

Bővebben...

Online kereskedés

Kiváló brókerekhez juttathat a Bináris Mentor. Ez a szolgáltatás segít neked a kereskedésben. Kiválaszthatod, mivel kereskednél, hogy szerinted, milyen irányba fog változni az árfolyam, a bináris opciókkal történő kereskedés a tapasztalt, valamint a kezdő kereskedők számára is kedvező. Próbáld ki, nagyon hasznos oldal, segít pénzhez jutni. Segít, hogy haszonra tegyél szert, mindezt az internetről. Hasznos kezdő és haladó kereskedőknek egyaránt. Válaszd ezt!

Bővebben...

Euro árfolyam

Jelenleg 28 tagállammal rendelkezünk, valamint ebből 17-en használják, mint hivatalos fizetőeszközt. Ennek következtében nem árt, ha mi is minél frissebb, aktuálisabb információkkal rendelkezünk ezzel kapcsolatban. Például azzal a céllal hozták létre, hogy egységesítsék a pénzpiacot, valamint stabilizálják a gazdaságot. Ezt sokan egyébként lehetetlen küldetésnek nevezik. Minden esetre nem árt tisztában lenni az euro árfolyammal. Ön is bármikor megtekintheti a naponta az oldalunkra kattintva.

Bővebben...

Faktoring

Számos likviditási gondokkal küzdő kis-vagy középméretű vállalkozásnak jelent hatalmas problémát a hitelképtelenség, melynek következtében nem számíthatnak a bankokra sem. A bankok ugyanis csak  fedezet, vagy komoly biztosítékok ellenében nyújtanak hitelt a vállalkozások számára. Ez egy komoly csapás a nehéz helyzetben lévő vállalkozások számára, hiszen forrás hiányában nem tudnak termelésbe, szolgáltatásba fektetni.

Ilyen esetben létezik egy nagyon hasznos forma azon cégek számára, akiknek vevői folyamatos késedelemmel teljesítik a számlázást, ami által csak jóval később jutnak pénzükhöz. Ez a forma nem más, mint a faktoring.

Bővebben...

A legOKÉbb bankszámla

Sétálunk az utcán, és mellénk lép valaki azzal, hogy olyan bankszámlát tud, aminek valóban nincsen számlavezetési díja. Most őszintén, kinevetjük, nem? Pedig tényleg létezik ilyen, az AXA Bank kínálja, OKÉ bankszámla a neve. A lényege az, hogy a bankszámlára érkező, különböző jövedelem jóváírás alapján négy típusából – OKÉ1, 2, 3 és 4 – lehet választani. Igaz, mindegyikben közös, hogy teljesen ingyenes a számlanyitás, és a meghirdetett feltételek teljesítése esetén nincsen költsége a havi számlavezetésnek.

Bővebben...

Hitelkiváltás a devizahiteleseknek

Manapság a csapból is devizahitelesek problémája folyik, ami jól rávilágít néhány alapvető pénzügyi gondra. Ez a csoport nagyon rosszul járt, mivel stabilnak hitt svájci frankban vett fel nagyobb hitelt. Csakhogy az árfolyam óriási ingadozása miatt nagyon megugrottak a törlesztők.Nem véletlenül népszerűbb napjainkban a forintalapú hitel, ezen belül is a hitelkiváltás céljából igényelt új hitel.

Ezt elsősorban nem a 10-15 milliós lakásokra felvett hitelek kiváltásra találták ki (noha erre is akad mód és példa), hanem az ennél kisebb összegű személyi kölcsönök, kártyatartozások, jelzáloghitelek kiváltására szolgál. A legtöbb helyen forint alapú, éppen azért, mert az hosszú távon kiszámítható kamatot és törlesztőrészletet tesz lehetővé, ám van példa devizában történő felvételre is.

Bővebben...

Mikor nyújt segítséget a személyi kölcsön?

Sokan a különböző hitelek és kölcsönök ellen érvelnek, mondván, a bankok tisztességtelenül nagy kamatot számolnak fel. Viszont számos olyan élethelyzet fordulhat elő, amikor igenis óriási segítséget nyújtanak ezek a lehetőségek. És még csak nem is kell úgy értékelni, hogy a bankok a bajba jutottak vérét szipolyozzák és szerencsétlenségükből élnek meg.

Sokan például személyi kölcsönökből vagy hitelekből tudnak apróbb, de hasznos fejlesztéseket végrehajtani vagy olyan beruházásokat tenni, amelyek segítik a nagyobb jövedelem megszerzését (például felszerelés a munkához). Nem beszélve a nagyobb kölcsönökről, mint a lakáshitel vagy az autóvásárlásra használható összeg. Nem ördögtől valók hát ezek, pusztán helyükön kell kezelni őket.

Bővebben...

Visszavont online pénztárgépek - Ön is érintett?

Visszavonták az Alt Cash és a Cash Company online pénztárgépének NAV engedélyét. A két érintett pénztárgép típus: SAM4S NR-300 ONLINE és a S&E NR-300 ONLINE. Amennyiben Ön is érintett a témában, akkor most megtudhatja mi a megoldás!

Első körben mindenképpen új pénztárgépet kell beszerezni, mivel a fent említett online pénztárgépekkel nem lehet eleget tenni az online pénztárgépcserére vonatkozó jogszabályi kötelezettségnek.

Bővebben...

Mi a különbség a személyi hitel és a személyi kölcsön között?

A személyi kölcsön és személyi hitel aránylag egyszerű és veszélytelen utat jelent a gyors pénzhez jutáshoz, ám a kettő közötti különbséget nem árt tisztázni. Hiába használják őket egymás szinonimájaként, a pénzügyi életben jelentős különbség van köztük.

A kölcsön

A kölcsön banki szempontból olyan pénzt jelent, amelyet kézbe kap az igénylő, s megegyezés szerint egy vagy több részletben törleszt.

A hitel

A hitel (akár hitelkártya) olyan keret, amelyet rendelkezésre bocsát a bank, és amelyből bármikor lehívható adott összeg. A költséget éppen ezért, a készenlétben tartásért fizeti az adós, míg a kölcsön ára a kamat.

A személyi kölcsön és személyi hitel aránylag egyszerű és veszélytelen utat jelent a gyors pénzhez jutáshoz, ám a kettő közötti különbséget nem árt tisztázni. Hiába használják őket egymás szinonimájaként, a pénzügyi életben jelentős különbség van köztük. A kölcsön banki szempontból olyan pénzt jelent, amelyet kézbe kap az igénylő, s megegyezés szerint egy vagy több részletben törleszt. A hitel (akár hitelkártya) olyan keret, amelyet rendelkezésre bocsát a bank, és amelyből bármikor lehívható adott összeg. A költséget éppen ezért, a készenlétben tartásért fizeti az adós, míg a kölcsön ára a kamat. A bank számára mindkettő jóval kockázatosabb kihelyezés, mint például a jelzálog alapú hitel, hiszen itt az igénylő jövedelme a fedezet. Ha ez bármilyen okból elapad (például munkahely megszűnése), akkor a bank sokkal nehezebben juthat vissza kintlevőségéhez. A veszteségeket úgy tudja kezelni, ha mindenkinek jóval drágábban adja a kölcsönt, így a jól fizetők után keletkező extraprofitból fedezheti a behajthatatlan követeléseket. Éppen ezért, érdemes alaposan utánaszámolni ezek igénylésekor, hogy végül mennyit kell visszafizetni. Kölcsönt és hitelt egyaránt akár a jövedelem tízszereséig lehet igényelni (alkalmazotti) munkaviszony igazolásával. Általában szükséges a betöltött 21. életév és három-hat hónap folyamatos munkaviszony. Felső korhatár nincs, de hetven év felett további adóstárs bevonását kérheti a bank, akárcsak a hitelbírálat eredményétől függő bizonyos esetekben.

Bővebben...

Gu10 led spot

Webáruházunkban várja Önt is a gu10 led spot! Ma már egyre többen, egyre több és több tudatos vásárló kezdi felismerni a led izzókban rejlő pozitívumokat és így sokan otthonuk világítása érdekében már csakis a gu10 led spot termékeket tudják elképzelni.

Bővebben...