Látogatottság növelés 1
Hatékony linképítés 2
Linkcsere program 3

Visszavont online pénztárgépek - Ön is érintett?

Visszavonták az Alt Cash és a Cash Company online pénztárgépének NAV engedélyét. A két érintett pénztárgép típus: SAM4S NR-300 ONLINE és a S&E NR-300 ONLINE. Amennyiben Ön is érintett a témában, akkor most megtudhatja mi a megoldás!

Első körben mindenképpen új pénztárgépet kell beszerezni, mivel a fent említett online pénztárgépekkel nem lehet eleget tenni az online pénztárgépcserére vonatkozó jogszabályi kötelezettségnek.

Miért kell azonnal cselekedni?

Azért mivel január 30-ig a kereskedőknek a jelenlegi pénztárgép szabályok szerint minden tekintetben érvényes hatósági engedéllyel kell rendelkezniük.

Ezért célszerű a visszahívott online kasszákra leadott megrendeléseket visszavonni és felvenni más pénztárgép forgalmazóval a kapcsolatot.

OK, de melyik pénztárgép forgalmazót válasszam?

Szerencsére több kereskedő is van, akik továbbra is rendelkeznek NAV engedéllyel.

Ha biztosra akar menni, akkor válassza a Laurel kiskassza megoldásait. A www.kiskassza.hu weboldalon több NAV által hitelesített online pénztárgép közül is választhat. Természetesen a pénztárgépekhez további kiegészítők, mint pl. vonalkód leolvasók, kasszafiókok, mérlegek is rendelhetők!

Cselekedjen minél hamarabb!