Látogatottság növelés 1
Hatékony linképítés 2
Linkcsere program 3

A K-Rain és az Orbit öntözőrendszer

A K-Rain öntözőrendszer fogalom az amerikai professzionális öntözéstehnikai iparágban. A leginnovatívabb öntözőrendszer gyártóknak tartják őket mivel több, mint 90 szabadalom van jegyezve a nevük alatt. Folyamatos fejlesztéseik liszenszei rendre megjelennek a többi nagy amerikai öntözőrendszer gyártó cég palettáján.

Öntözőrendszer telepítés

A kimagasló minőség, illetve a felhasználóbarát kezelhetősége miatt, a K-Rain öntözőrendszer egyre nagyobb teret hódít magának hazánkban. Az itthoni minőség szeretete és az árérzékenység miatt a legdinamikusabban ez az öntözőrendszer képviselet növekszik a piacon, és érnek el a hazai öntözőrendszer telepítők is kiváló eredményeket vele.

A szintén amerikai, és szintén a professzionális öntözőrendszer családhoz tartozó Orbit cég palettája olyan széles, hogy a legspeciálisabb esetekben is többverziós választást kínál számunkra az öntözőrendszer palettájáról. Több, mint 2000 öntözéstechnikai cikk áll belőle rendelkezésünkre. Megbízhatósága, és könnyen kezelhetősége ezeknek az öntözőrendszereknek nagyszerű.

Tizenhat éves öntözőrendszer értékesítő és telepítő múltammal a hátam mögött bátran merem ajánlani ezeket a kimagasló minőségű öntözőrendszer termékeket.