Látogatottság növelés 1
Hatékony linképítés 2
Linkcsere program 3

Digitális képkerettől a Necafe Dolce Gusto kávéfőzőig minden - XLO

A műszaki cikkek, az egyszerű háztartási eszközök vagy akárcsak a digitális képkeret is egyik pillanatról a másikra elromolhat. A rohanó világban mindenki minél gyorsabban szeretné elintézni a teendőit, s az internetes rendelés a tönkrement mosógép lecserélését is felpörgeti. A www.xlo.hu oldalon a különféle gyártók legújabb termékeit nézheti át, s ha szükséges, akár előrendelést is leadhat a választott műszaki cikkre.

Az xlo 20 ezer forint feletti rendelés esetén az egész ország területén ingyenesen szállítja házhoz a megvásárolt holmit. A XLO-nál azonban nemcsak egyszerű háztartási cikkeket, mosógépet, mosogatógépet vagy Necafe Dolce Gusto kávéfőzőt rendelhet. A webáruházban olyan izgalmas termékek várják, mint a bluetooth sapka, az okos ruha légi vagy földi drón, netán sport kamera, amellyel a legkülönbözőbb programjait örökítheti meg sosem látott módon.

Egyedi igényekre szabva

A honlapon egyedi beszerzéseket is vállalnak, így ha a keresett termék nem található a webáruházban, a leendő vásárló igényének eleget téve megszerzik. Nehéz elképzelni azonban olyan terméket, amelyet nem lehet megtalálni, mert a háztartási eszközöktől kezdve a drónokig mindenre rábukkanhat az érdeklődő. Ha pedig kérdése van, profi szakemberek segítenek, az ügyfélszolgálaton pedig készségesen felelnek a kérdésekre.