Látogatottság növelés 1
Hatékony linképítés 2
Linkcsere program 3

Olcsó honlapkészítés

Szia

Szeretettel köszöntelek, most néhány szót ejtek a honlapkészítésről. Biztos kiváncsi vagy, hogy kerül a képernyődre dekoratívabbnál dekoratívabb, színesebb honlap. Most elmesélem neked, hogyan működik ez az egész. Feltárom a titkot előtted, miként kerül a honlap a képernyődre.

A honlap, nevezzük most html fájlnak egy szerveren helyezkedik el, nem áll másból mint karakterekből. Ugye milyen érdekes. Minden képet, színeket, betűket a saját böngésződ tárol a saját adatbázisában. A képek egyedül amelyek szintén a szerveren helyezkednek el, a forrás kódban csupán az elérési útját mutatjuk meg.

A honlapkészítés gyakorlatilag azon kód megírása amelyet a böngésző programod soronként lefelé haladva elolvas, értelmez és megjeleníti annak megfelelően miféle parancsokat kapott.

A html nyelv megtanulása nem ördöngősség de mégis ahhoz, hogy professzionális honlapot gyárts nem elég a html nyelv ismerete. Szükség lehet esetenként, php, css, javascript nyelvek behatóbb ismeretére is.

Ezeket a nyelveket tudják a honlapkészítők akik ezzel foglalkoznak. Lehet készíttetni olyan honlapokat is amelyek az elkészülést követően már te is tudod szerkeszteni az adminisztrációs felületen, ezek a honlapok általában a szerveren futnak és php nyelven íródtak.

Népszerű ilyen tartalomkezelő rendszerek amelyek ingyen használhatóak a Joomla és a Wordpress de még a Drupal is ide tartozik.

A honlap akkor sikeres ha keresőoptimalizálá és linképítés által is optimalizálva van.