Látogatottság növelés 1
Hatékony linképítés 2
Linkcsere program 3

Kiemelt hirdetés - GOLD

Hirdessen kiemelten!!! Részletek

Budapesti lakások

Mindenki életében eljön az a pillanat amikor saját lakást, ingatlant szeretne vásárolni. Ilyenkor két lehetősége van az embernek, Vagy felkeres egy ingatlanközvetítőt, ami jó vaskos összegért segít nekünk álmaink otthonát megtalálva, vagy pedig a shaát kezünkbe vesszük az irányítást.

Bővebben...

Operációs rendszerrel működő telefon

A mai készülékek már nem a régiekhez hasonló felülettel működnek, hiszen ahhoz, hogy alkalmazhatóak legyenek, operációs rendszer szükséges. Az androidos telefonok bátran használhatóak, hiszen egyszerű kezelőfelülettel rendelkeznek. Az Android operációs rendszer elegáns felületet biztosít, amelyen letisztult motívumok, egyszerű alakzatok láthatóak.

Bővebben...

Hikivison biztonsági kamera

Kezdetben nem sok kameramárka közül válogathatott az ember. Aztán a biztonsági kamerák térhódítását követve megjelentek a silányabb minőségű, ámbár olcsóbb készülékek. Ezek tartóssága azonban összes se hasonlítható, például a Hikivision kamerákkal. Webáruházunkban rengeteg ilyen típusú készülék közül válogathat.

Bővebben...

Szélessávú vállalati internet az ACE Telecomtól

Noha a kornak megfelelően folyamatosan fejlődik országszerte az internet szolgáltatás, Budapest és vonzáskörzete még mindig előnyben van. A szélessávú vállalati internet előfizetések egyik fajtáját, a MetroLinket is Budapesten és a környező településeken, illetve a bázisállomások harminc kilométeres körzetében lehet igénybe venni. Olyan minőségi és technikai jellemzőkkel rendelkezik, amely a célcsoport, a nagy átviteli igényű vállalatok számára kimondottan kedvező, ráadásul a szolgáltatás vállalt paraméterei minden körülmény között érvényesek.

Bővebben...

Android telefon és tablet tulajdonságai

Android rendszerrel működő telefonokat egyre többen keresnek hazánkban is. A trendi dizájn mellett nagyon fontos a készülék tudása is. A kétmagos processzornak köszönhetően, egy nagyon gyors mobiltelefon típussal állunk szemben. Az alkalmazások kellőképpen gyorsan futnak rajta, így a teljesítménye is nagy. A telefon megfizethető áron rendelhető meg az androidvasar.hu oldalán. Az olcsó dual sim android telefon kiváló technikai adottságokkal rendelkezik.

Bővebben...

Miért előnyös a szerver bérlés

Az informatika és internet uralta világban nem véletlenül mondják, aki nincs jelen a világhálón, az nem is létezik. Igaz ez a cégekre is, akiknek nem csak az internetes jelenlét, de a vállalati adminisztráció sem elképzelhető profi informatikai háttér nélkül. A nagy mennyiségű adat tárolása a legtöbbször meghaladja a hagyományos asztali számítógépek képességeit, épp ezért fordulnak a cégek egyre többször a virtuális szerver bérlés felé. Általában ez már a domain név regisztrációja után bekövetkezik, gyakran kedvező csomagban biztosítják ezt a szolgáltatók.

Bővebben...

Cikk gyűjtemény

Ha Ön is plusz megjelenésre vágyik a linkkatalógusok mellett, akkor fedezze fel az oldalunkat, nem fog benne csalódni!

Bővebben...

Használt felújított nyomtatók

Felújított és új dobozos nyomtatókat értékesítünk 12-24 hónap garanciával. Valamint jó minőségű, garanciális kellékanyagokat, tonerkazettákat, tintapatronokat forgalmazunk.

Bővebben...

Ip kamera

Ön is tervezgeti, hogy ideje lenne egy korszerű kamerarendszert felszerelni otthonába, esetleg üzletébe? Ha eddig az ár volt a visszatartó erő, akkor itt az ideje a tettek mezejére lépni. Nálunk rendkívül alacsony áron választhat a legújabb ip kamerák közül.

Bővebben...

Pizzaboy

Egyre több pizzéria nyílik Budapesten. Azonban ezek jó része rövid idő alatt be is zár. Nem úgy mint a Pizzaboy, amely immáron több mint 10 éve várja vendégeit a főváros három pontján, valamint az online és telefonos rendeléseket.

Bővebben...

Keresés

Regisztráció

RSS

RSS

Kiemelt hirdetés - SILVER