Látogatottság növelés 1
Hatékony linképítés 2
Linkcsere program 3

Neon led gyógyszertári kereszt

Ezzel a termékkel elsősorban a gyógyszertárak figyelemfelkeltését segíthetjük elő. A középen megjelenített szöveget három LED gyűrű veszi körül. A beírt szöveg minden nyelven megjeleníthető, a maximális kiírhatóság 8 karakter. A gyógyszertári kereszt kültéri, így a kinti működését az időjárási viszonyok sem befolyásolják, esőben, hóban is kiválóan működnek.

Mint minden termékünk ez is automata fényérzékelővel ellátott, így a legoptimálisabban állítja be a fényerőt, a külső fényviszonyokhoz igazodik a fényessége, ennek köszönhetően a sötétben sem lesz zavaró a fénye; beállítását akár manuálisan is megtehetjük, összesen négyféle fényerősségre képes.  A felhasználó a gyűrűk fényerősségét akár külön-külön is beállíthatja.

Neon led gyógyszertári kereszt

21    különböző animációra képes, mint például:

-fix szöveg és animált gyűrűk,

-animált betűk és animált gyűrűk,

-fix szöveg és fix gyűrűk.

 

Vezérlését egy infravörös távirányító működteti (bekapcsolás, kikapcsolás, animáció váltás). Áramszünet esetén a legutolsó animáció áll vissza.

 

Elérhető egyoldalas illetve kétoldalas kivitelben is.

 

Ezen kívül már színes patikai kereszt is rendelhető. Küllemét nézve hasonlít a sima patikai keresztre, adottságait nézve mégis sokkal több annál. A sima zöld kereszten kívül képes a gyógyszertár saját logóját, akcióját, nyitvatartási idejét megjeleníteni, valamint alkalmas bármilyen szöveg, kép, videó és reklámspot levetítésére. szenzorjainak köszönhetően lehetőség van dátumot, időt és hőmérséklet megjelenítésére is. Saját memóriával rendelkezik és áramszünet esetén is emlékszik az elmentett animációra. Vezérléséhez számítógép szükséges, de a készülék akár interneten keresztül is elérhető.