Látogatottság növelés 1
Hatékony linképítés 2
Linkcsere program 3

Lakásbiztosítás értéke védelmében

Talán mindannyian egyetértünk azzal, hogy otthonunk, lakóhelyünk a legnagyobb értékünk. Ha albérletről van szó, ott vannak ingóságaink, személyes tárgyaink, saját ingatlan esetén pedig talán egy élet munkájának eredménye a lakás vagy ház.

lakásbiztosításÁm nem szabad megfeledkezni mindezek biztosításáról ahhoz hogy értékünk meg is maradjon, ne vesszen kárba. A károk fokozatai különböző mértékűek lehetnek, egészen a csekélytől a totális kárig, mely során mindenünk odaveszhet.

Mely károk fedezésére szolgál a lakásbiztosítás?

Biztosító válogatja, hogyan állítja össze a lakásbiztosítási csomagokat. Az alapfedezetbe tartoznak általában a tűz, robbanás vagy természeti jelenségek - katasztrófák és járművek vagy idegen tárgyak okozta károk. Ezen felül kiegészítő biztosításként kiterjeszthető a fedezet lopásra, rablásra, csőtörésre és vízkárra illetve különféle baleset-biztosításokra.

Még nincsen lakásbiztosítása? Nem tudja, hol kössön?

Ha még nem rendelkezik lakásbiztosítással, ne várjon tovább fedezet nélkül míg bekövetkeznek a nem kívánt károk. Az MKBB Direkt honlapon percek alatt kedvező lakásbiztosítást köthet, sőt még kedvezményeket is igénybe vehet online megkötés esetén.