Látogatottság növelés 1
Hatékony linképítés 2
Linkcsere program 3

Hogyan lehet kedvezőbb lakáshitele?

Amennyiben elégedetlen a jelenlegi lakáshitelével, túl magas törlesztőrészletet fizet, bízza magát a Sberbank Magyarország Zrt.-re („Sberbank”), hogy úgy tervezze újra lakáshitelét, hogy az Önnek kedvezőbb legyen.

Ráadásul a jelzáloghitel kiváltás egyszerű és gyors útját választja, amennyiben a Sberbankhoz fordul, ugyanis a Sberbank, mint a világszerte ismert és elismert Sberbank Csoport tagja, teljesíthető feltételeket szab a lakáshitel kiváltásához.

Mik a lakáshitel kiváltás feltételei?

jelzáloghitel kiváltásAz igényléshez minimálbér is elég, az újonnan igénybevett lakáshitel futamideje alatt pedig mindössze havi 120 ezer forintos jövedelemre van szükség. Ha minden feltétel teljesül, a Sberbank gyors eljárásban intézi a jelzáloghitel kiváltást, ráadásul a végeredmény tetszetős lesz. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük, látogassa meg a www.fairlakashitel.hu weboldalt, ahol lakáshitel kalkulátor segítségével kaphat további információkat. Ez minden egyedi esetre pillanatok alatt megmutatja a megoldást, de amennyiben visszahívást kér, a Sberbank készséges munkatársai telefonon tájékoztatják a lakáshitel ajánlatokról.

A jelen tájékoztatás nem teljes körű. A megjelent adatok, információk kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, nem minősülnek közvetlen ajánlattételnek. A Bank az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállal, továbbá ajánlati kötöttségét kizárja és fenntartja magának a változtatás jogát, valamint a jogot az igénylések visszautasítására. A termékek és szolgáltatások részletes szabályait, az egyéb általános feltételeket a Bank hatályos hirdetményei, általános szerződési feltételei, valamint üzletszabályzatai tartalmazzák, melyek vonatkozásában a Bank fiókjaiban vagy a honlapon érdeklődhet, illetve tájékozódhat.