Látogatottság növelés 1
Hatékony linképítés 2
Linkcsere program 3

Egy mobil barát oldal manapság már sokkal értékesebb, mint a hagyományos portálok.

Az internet világában már azon cégek is rendelkeznek web oldallal, akik inkább egyébként nem üzemeltetnek web áruházat. Számukra is ugyanolyan fontos, hogy megfelelő szinten jelen legyenek ezen a csatornán, ugyanis attól még, hogy forgalmat nem bonyolítanak a világháló segítségével, könnyedén tehetnek szert új ügyfelekre. Ugyanis manapság már mindenki az internetet hívja segítségül, ha keresni szeretne valamit.

 

A keresőoptimalizálás világában éppen ezért tegyünk meg mindent azért, hogy portálunk könnyen kezelhető, valamint tetszetős legyen az új érdeklődők számára is.

 

Természetesen az elérhetőségeinket jól látható helyre tegyük, ugyanis sokan már inkább mobiltelefonról böngésznek. Talán pontosan ez az oka annak is, hogy a szakemberek a keresőoptimalizálás során már arra is oda figyelnek, hogy mobil baráttá tegyék azokat a portálokat, amelyek kapcsán megbízást kapnak.

 

Amennyiben pedig úgy döntünk, hogy folyamatosan fejlődjön a portálunk, mindenképp érdemes rendszeres, releváns tartalommal bővíteni a portált, valamint az esetleges programozási hibákat azonnal kijavítsuk.