Látogatottság növelés 1
Hatékony linképítés 2
Linkcsere program 3

Motorosszán túrák Erdélyben

Száguldás és kaland jókora adrenalinnal fűszerezve! Kikapcsolódás és intenzív mozgás télen is, mikor az embert elhagyja minden kedve és kizárólag a meleg kandalló mellé vágyik. Élmények csapatban való megélése, a csoportos túrázás izgalmas téli lehetősége. Ezt nyújtja a motoros szánozás minden bátor sportolni vágyónak, aki egy túra alkalmával életre szóló élményekkel szeretne gazdagodni.

hómotor

Mi is az a hómotor túra?

A motoros szán túra a téli extrémsportok közé tartozó csapatépítő program, mely során egy úgynevezett motoros hószánnal közlekedhetnek a túrán résztvevők. A motoros hószán egy sítalpakon haladó, fék-és gázkarral szabályozható jármű, mellyel akár az óránkénti 180 km-es sebességet is elérhetjük.  A túrákon biztosítják a szükséges felszerelést és egy tapasztalt túravezető kalauzolja a szánozókat, hogy biztonságban és útvonalhoz igazodva zajlódjon a túra.

Hol tud Magyarországhoz közel motorosszán túrán részt venni?

Próbálja ki Erdélyben a motoros szánozást a csodálatos hófödte Bihari hegyek között, ahol felejthetetlen szépségű tájakra barangolhat el sítalpas motoros szánjával! A hoszan.hu portálon található képgalériák megmutatják Önnek, miért is érdemes részt venni egy effajta csapatépítő programon. Ne feledje, társaságban a legizgalmasabb, hozza el családját, barátait, munkatársait és élvezzék együtt a száguldás adta örömöket!