Látogatottság növelés 1
Hatékony linképítés 2
Linkcsere program 3

Casco biztosítást kötne?

Mivel a casco biztosítással a legtöbben találkozunk valamilyen formában, érdemes néhány dolgot tisztázni. Alapvető tudnivaló, hogy melyek azok a biztosítási események, amelyekért a biztosító külön díj felszámolása nélkül fedezetet nyújt a jármű alapbiztosítás feltételeiben meghatározottak szerint.

Mire is fizet a casco?

casco kalkulátorA cascóban biztosítási eseménynek számít bármilyen, a gépjárműben baleseti jelleggel, kívülről ható és hirtelen fellépő, egyértelműen erőhatás miatt keletkezett törés, üvegtörés vagy más egyéb sérülés. Elemi károk alatt például a villámcsapást, bizonyos fokozatú földrengést, földcsuszamlást, kő-és földomlást, szélvihart, felhőszakadást, árvizet, vízelöntést, jégverést vagy akár a lezúduló hótömeget és hónyomást értik a casco biztosításban. A tűzkár a jármű elektromos berendezéseinek meghibásodása vagy külső tűz átterjedése miatt léphet fel. A casco biztosítás a megfelelően lezárt és vagyonvédelmi eszközzel ellátott gépjármű ellopásakor is térít. Mivel meglehetősen széles körű a casco biztosítással „levédhető" esetek köre, érdemes megnézni a különböző ajánlatokat.

Az MKB Biztosító honlapján megkönnyítik a dolgát, hiszen casco kalkulátor segít, hogy gyorsan és kényelmesen kiszámolja a casco biztosítást, és akár megkösse azt.